The Creative Globetrotter

Wie ben ik?

Ik ben Budi alias The Creative Globetrotter. Reizen is altijd mijn passie geweest eind 2014 heb ik de beste keuze ooit gemaakt om mijn baan in de reclame op te zeggen en de wijde wereld in te trekken en mijn reisverhalen te delen. In de afgelopen jaren heb ik de wereld over gereisd en gewerkt als The Creative Globetrotter. Een combinatie van reizen, kennisdelen als docent / lecturer en freelance als creatief (Art Director en Designer) en mijn ervaringen als creatief te delen in andere landen van de wereld. Met mijn blog wil ik wat specifieker op het reizen en de ervaringen / experiences richten zodat andere mensen ook wat aan mijn tips hebben en zelf hun gedroomde reis kunnen gaan maken.

Reizen is jezelf buiten de comfort zone plaatsen, het ontdekken van nieuwe culturen, nieuw eten uit proberen en het ontmoeten van andere mensen. Gebaren met handen en voeten op het platteland in Vietnam om iets duidelijk te maken, eten van kakkerlakken in een schimmig eettentje in China, Thrillseeker mountainbike rides in Bolivia of met open mond het landschap aanschouwen in Nieuw Zeeland. De vrijheid, de ervaringen prikkelen je het onbegrensd gevoel.

Verwacht geen uitgekiende reisverhalen vanuit een reisgroep, strandvakantie of luxury travel. Nee dit zijn tips, ervaringen en reizen die je veel dichter bij de culturen, ontmoetingen en eetgewoontes brengt dan vanuit een georganiseerde reisgroep of feestvakantie. Reizen betekent voor mij: een vliegticket boeken naar een onbekende bestemming je laten verrassen door de ervaringen. Push yourself to the limit letterlijk als figuurlijk. En laat je verrijken in je persoonlijke ontwikkeling.

Check hier op social voor tips & tricks: Facebook & Instagram

Laat je inspireren door de mooiste foto reportages: Behance

Samenwerking

Wil je wat dieper ingaan op de de tips en tricks voor het reizen. Het plannen van je eigen reis. Of voor een workshop, social post, sponsored story of journey, perstrip. Samenwerken op locatie en het delen van ervaring op creatief gebied in concept, strategie, fotografie, video of design. Ik denk graag met je mee. Lijkt het je wat neem dan contact op: iamthecreativeglobetrotter@gmail.com

 

 

 

No Comments

Leave a Comment